Menteşe’de yollar dezenfekte ediliyor

Menteşe’de yollar dezenfekte ediliyor
Corona virüs tedbirleri doğrultusunda ülke genelinde alınan sağlık tedbirleri kapsamında Menteşe Belediyesi, dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam...

Corona virüs tedbirleri doğrultusunda ülke genelinde alınan sağlık tedbirleri kapsamında Menteşe Belediyesi, dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Yapılan çalışma ile ekipler tarafından Menteşe yolları dezenfektan içerikli su ile temizlendi.

Menteşe Belediyesi, Corona virüs tedbirleri kapsamında ekipler tarafından Menteşe yolları dezenfektan içerikli su ile temizlendi.

Menteşe’de yollar dezenfekte ediliyor

Corona virüs ile mücadelenin hassasiyetle sürdürüldüğünü ifade eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “Ekiplerimiz korona virüsü önlemleri kapsamında dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Bu bağlamda ekiplerimiz tarafından Menteşemizin sokakları temizleniyor. Sokaklarımızın yanında halkımızın yoğun olarak kullandığı ana cadde ve meydanlarda da dezenfekte çalışması yaptık. Menteşe Belediyesi olarak tüm gücümüzle halkımızın yanındayız. Bu günleri el birliği ile atlatacağız. Halkımızdan tek isteğimiz evlerinde kalmalarıdır” diye konuştu.

Bu haber toplam 619 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.