Menteşe'nin Tek Özel Psikiyatri Muayenehanesi Açıldı

Menteşe'nin Tek Özel Psikiyatri Muayenehanesi Açıldı
Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde tek özel psikiyatri muayenehanesi açıldı. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru Saliha Gümüş, Psikiyatris–Psikoterapist...

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde tek özel psikiyatri muayenehanesi açıldı. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru Saliha Gümüş, Psikiyatris–Psikoterapist ofisinin açılışını yaptı.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde Saliha Gümüş Psikiyatris–Psikoterapist muayenehanesi açıldı. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru Saliha Gümüş, Üntaş Rezidans’daki ofisiyle Muğla’ya hizmet verecek.

Aile terapisi, cinsel işlev bozuklukları, cinsel terapi, travma ve ilişki bozuklukları, erişkin ruh sağlığı ve hastalıkları, uzamış maruziyet terapisi, bilişsel davranışçı terapi, destekleyeci psikoterapi, dinamik psikoterapi, depresyon ve kaygı terapisi, alkol ve bağımlılık terapisi gibi konularda hizmet vermeye başlayan Uzm. Dr. Saliha Gümüş, Muğla Menteşe’de açılışını yaptı.

Ofisi hakkında bilgi veren Uzm. Dr. Saliha Gümüş; “Eşim Muğla’da görev yapıyor. Bizde buraya yerleştik. Benimde muayenehane açmak gibi bir hayalim vardı. Daha çok psikoterapi ağırlıklı çalışıyorum. Destekleyici psikoterapi, cinsel terapiler, travma sonrası stres bozukluğunda uygulanan terapiler bunun dışında alkol ve bağımlılık terapisi, şizofreni gibi hastalıklarda da deneyimliyim. Muğla halkına en iyi şekilde hizmet vermek istiyorum. 18 yaşından 90 yaşına kadar ihtiyaç duyan herkes için kapımız açık. Psikiyatrise gidersem deli imajı çizerler düşüncesini değiştirmek istiyorum ben. Çirkin bir etiket bu. Hepimiz zaman zaman sıkıntılı dönemlerden geçeriz. Hayat şartları artık çok daha farklı. Kentleşmenin yarattığı sıkıntılar çok fazla. Bunlar da ister istemez ruhsal sıkıntılara neden olabiliyor.  Ruh sağlığı desteği almak isteyenler oluyor. Ruhsal sıkıntı hafife alınmaması gereken bir şey. Hastanın herhangi bir sıkıntıda önce psikiyatrise danışmasını öneririm. İnsanlar çekinmesinler. Mutlaka yardım alınması gereken durumlar oluyor. Bir kişiye dokunmak bile çok şey fark ettiriyor. Muğla’ya en iyi şekilde hizmet vermek isterim” dedi.

Bu haber toplam 3840 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.