Menteşe'nin Temizlik Melekleri

Menteşe'nin Temizlik Melekleri
Sinem Karakaya- Menteşe Belediyesi’nin temizlik işlerinde çalışan 10 kadın Menteşe sokaklarını temizleyerek halkın takdirini topluyor. Menteşe Belediyesi...

Sinem Karakaya- Menteşe Belediyesi’nin temizlik işlerinde çalışan 10 kadın Menteşe sokaklarını temizleyerek halkın takdirini topluyor. Menteşe Belediyesi bünyesinde görev yapan 10 kadın temizlik personeli özverili çalışmalarıyla kenti temiz hale getiriyor.

Titiz çalışmaları ile vatandaşın takdirini toplayan 10 kadın personel, yaşadığımız kenti temiz tutabilmek için canla başla çalışıyor.

Menteşe'nin Temizlik Melekleri

Kadın temizlik işçilerinin görevlerini titizlikle yaptığını söyleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “Menteşemizin temizliğine kadın eli değiyor, bayan temizlik işçilerimiz Menteşe’nin temizlik melekleridir. Bayan temizlik işçilerimiz son derece başarılı bir şekilde görevlerini yapıyorlar. Onlar Menteşemizin temizlik melekleri. Bu anlamda vatandaşlardan da olumlu geri dönüşler alıyoruz. Kadınlara Belediyemizin pek çok biriminde görev vererek, onların aile içinde ekonomik anlamda güçlü olmalarını da sağlıyoruz.” Dedi.

Her zaman anlayışla ve rahat bir şekilde çalıştıklarını ifade eden temizlik personeli Gülten Karataş; “İnsanlar sokakların hep erkek işçiler tarafından temizlenmesine alışmışlar. İşimizi yaparken, vatandaşların şaşkın bakışlarına maruz kaldığımız çok oldu. Pek çok vatandaşlarımızdan da yanımıza gelerek bizi tebrik ediyor. İşimizi yaparken zorlanmıyoruz. Çok rahat çalışıyoruz. Kendi memleketimiz için hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Ben 7 senedir bu işi yapıyorum. Hepimiz işimizi severek yapıyoruz.  Kadın eli değdi mi her iş güzelleşir.” Dedi.

Çöp Arabalarının Adı ‘Mercedes’

Vatandaşların Menteşe’ye kadın eli değmesinden dolayı sokakları daha temiz bulduğunu belirten Dilek Karakulak; “Diğer arkadaşlarla hep uyum içindeyiz. İşimizi severek yapıyoruz. Çok iyi bir takım olduk. Her zaman yardımlaşma var aramızda. Şu ana kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadık. Eğlenerek çalışıyoruz yani. Çöp arabasının adını Mercedes koyduk. Birbirimizle hep şakalaşıyoruz. ‘Bugün arabayı nereye park ettin veya benim Mercedes’im daha güzel’ diyerek işi eğlenceye döktük. Gadın Muğla’mıza kadın elinin değmesi yakışır zaten.” Dedi.

Bu haber toplam 888 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.