Meslek Lisesi’nden depremzedelere yardım

Meslek Lisesi’nden depremzedelere yardım
Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri İzmir depremi sonrasında depremzedelerin yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlattılar.Neval...

Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri İzmir depremi sonrasında depremzedelerin yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlattılar.

Neval Çolak Arslan

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında okul öğretmenlerinden Rana Şat ve emekli öğretmen Yasemin Kılıç koordinesinde başlatılan kampanya, okulun öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla kısa sürede yayıldı.

“Muğla’dan İzmir’imize bizde varız diyoruz” sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında depremden etkilenen ve evsiz kalıp çadırlarda yaşayan vatandaşlara gönderilmek üzere oyuncak, kırtasiye, terlik, ısıtıcı, giyilmemiş kadın, erkek, çocuk kıyafeti, uyku tulumu, kalın mat, ped,  ıslak mendil, bebek bezi, battaniye, yorgan, yastık, el lambası ve gıda yardımları toplanıyor.

Yardım yapmak isteyen vatandaşların malzemeleri temin ederek, Muğla Atatürk Lisesi Uygulama Oteli deposuna bırakabileceği belirtildi.

Atatürk Meslek ve Teknik Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, sosyal sorumluluk projeleriyle Muğla Menteşe’de var olan kardeşlik, birlik ve beraberlik olgusunu ön plana çıkararak,  tüm Muğla  halkının desteğini beklediklerini ifade ettiler.

Atatürk Meslek ve Teknik Lisesi Okul Müdürü Nuri Ceylan kampanya ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Öğretmenlerimizin Muğla’dan İzmir’e bizde varız diyoruz sloganıyla başlattıkları yardım kampanyasıyla, İzmir depreminden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarına merhem olmayı amaçlıyoruz. Bu kampanyanın koordinasyonunda görev alan tüm öğretmenlerimizi kutluyorum. Muğla’da tüm vatandaşlarımızı kampanyaya destek vermeye davet ediyorum.”

Öte yandan, kampanya sürecinde içerisinde bulunduğu COVİD-19 pandemisi şartlarını dikkate alarak, tüm ürünlerin sıfır ve hijyenik olmasına dikkat edilmesi gerektiğinin de vurgusu yapıldı.

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.