Mesleki eğitimin geliştirilmesine destek

Mesleki eğitimin geliştirilmesine destek
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya gelen Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Kuşçu, mesleki...

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya gelen Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Kuşçu, mesleki eğitimin geliştirilmesi amacıyla yapılacak ortak çalışmalar üzerine istişarede bulundu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO Genel Sekreteri ile görüşen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Kuşçu, mesleki eğitim veren okulların ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi verdi. Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki mevcut durumun ele alındığı görüşmede İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, okulun atölyelerinin iyileştirilmesi konusunda destek beklediklerini söyledi. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çıralı da, nitelikli eleman yetiştiren mesleki ve teknik okulların önemini vurgulayarak, “Üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde nitelikli eleman yetiştiren mesleki eğitim veren okullarımızın eksikliğinin giderilmesi konusunda Oda olarak her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” dedi. Ziyarette, mesleki eğitimin geliştirilmesi ve ilçedeki mesleki ve teknik okulların ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Bu haber toplam 280 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.