Mete’den Ramazan Bayramı Mesajı

Mete’den Ramazan Bayramı Mesajı
AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğlalıların, ülkemizin ve tüm dünya Müslümanlarının Ramazan Bayramını tebrik ederek, bu müstesna zamanlarda kuvvetlenen kardeşlik bağlarının hayatın her safhasına yayılmasını diledi.AK...

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğlalıların, ülkemizin ve tüm dünya Müslümanlarının Ramazan Bayramını tebrik ederek, bu müstesna zamanlarda kuvvetlenen kardeşlik bağlarının hayatın her safhasına yayılmasını diledi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin Ramazan Bayramı mesajı şöyle:

“Saygıdeğer hemşehrilerim, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi olan Ramazan ayını huzur içinde tamamlayıp, hüzünle geride bırakırken Ramazan Bayramı’na kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca Muğlamızda toplumun farklı kesimlerinden kardeşlerimizle iftarlarda bir araya geldik. Şimdi de tüm İslam aleminin neşeyle karşıladığı bu bayramı Muğlamızda idrak ediyor ve bayramın sevincini kardeşlerimizle paylaşıyoruz.

Ülkemizin, büyük Türkiye hedefi doğrultusunda huzur ve güvenlik içinde güzel bir geleceğe yürümesi en büyük arzumuzdur. İdrak etmekte olduğumuz bu bayramda başta büyüklerimizin gönlünü alabilmenin, eş, dost, akraba ile görüşebilmenin yanında çocukları da sevindirmeyi unutmayalım.

Bu vesileyle Siz değerli hemşerilerime başta olmak üzere, ülkemizin ve tüm dünya Müslümanlarının Ramazan bayramını tebrik ediyorum.”

Bu haber toplam 524 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.