Meteoroloji uyardı! YÜKSEK SICAKLIK ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK

Meteoroloji uyardı!  YÜKSEK SICAKLIK ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan son meteorolojik değerlendirmeye göre Muğla’da devam eden yüksek sıcaklık, 06 Ağustos 2021 Cuma günü akşam saatlerine kadar etkisini sürdürecek.Meteoroloji...

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan son meteorolojik değerlendirmeye göre Muğla’da devam eden yüksek sıcaklık, 06 Ağustos 2021 Cuma günü akşam saatlerine kadar etkisini sürdürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun bazı bölgelerinde beklenen aşırı sıcaklar ile ilgili açıklama yaptı.

Günlerdir alevlerle mücadele eden Muğla’da Meteoroloji Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden çok önemli uyarılar geldi. 4. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, afet bölgesinde sıcak havanın etkisini artıracağı belirtildi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan son meteorolojik değerlendirmeye göre Muğla il genelinde devam eden yüksek sıcaklık, 06 Ağustos 2021 Cuma günü akşam saatlerine kadar etkisini sürdürecek.

Muğla’nın sahil kesimlerinde 40-44 °C, iç kesimlerde 30-35°C ve düşük nem yüzde 10-20 olması tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen sıcak ve kuru havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğine değindi.

Bu haber toplam 341 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.