Meteoroloji’den Gök Gürültülü Sağanak Uyarısı

Meteoroloji’den Gök Gürültülü Sağanak Uyarısı
SİNEM KARAKAYA- Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre Muğla Bölgesi genelinde gece saatlerinde başlaması beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü...

SİNEM KARAKAYA- Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre Muğla Bölgesi genelinde gece saatlerinde başlaması beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların yarın gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Sağanak yağışın bu gece 22:00 – 01:00 saatleri arasında başlaması tahmin ediliyor. Bölgede yerel olarak orta kuvvette ve kuvvetli sağanak yağış beklentisi mevcut.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada;  “ Akşam saatlerinden sonra yurdun batı kesimlerinde başlaması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerinden itibaren Çanakkale’nin batı kıyıları, İzmir’in güney ve batı kıyıları, Aydın’ın batısı, Muğla il geneli, Antalya’nın batı kıyı ilçelerinde, Muğla’nın Marmaris, Ula, Köycağiz ve Datça ilçelerinde çok kuvvetli (51-75 kg/ m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi.

Bu haber toplam 805 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.