METEOROLOJİDEN SICAK ÇARPMASI UYARISI

METEOROLOJİDEN SICAK ÇARPMASI UYARISI
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yayımlanan verilere hava sıcaklıkları kıyı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaşlılar,...

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yayımlanan verilere hava sıcaklıkları kıyı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Hava sıcaklıklarının kıyı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklıklarının Muğla’da 38-41 ve Antalya’da 40-43 dereceler civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, hafta boyunca kıyı kesimlerde etkili olması beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle, öğle saatlerinde (11.00 ile 16.00 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Bu haber toplam 495 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.