Metin Ergun'den açıklama: "Ne yazık ki..."

Metin Ergun'den açıklama: "Ne yazık ki..."
 MUHABİR
İyi Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Milletvekili Metin Ergun, yerel seçimler sonrasındaki ilk açıklamasını yaptı.

Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktı. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP, Muğla'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 11 ilçe belediyesini kazandı.

İyi Parti Muğla Büyükşehir Başkan adayı Milletvekili Metin Ergun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Seçimlerde umdukları sonucu bulamadıklarını açıklayan Ergun, seçmenin iradesine saygı duyulmasına dikkat çekerek Ahmet Aras'ı tebrik etti.

Metin Ergun'un açıklaması şu şekilde;

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'ni an itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. Öncelikle ortaya çıkan sonuçların ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İYİ Parti'mizin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak, şahsım ve ilçelerdeki diğer aday arkadaşlarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte elimizden gelen tüm gayreti gösterdiğimize inanıyorum. İYİ Parti'nin bir neferi olarak, herkesin şunu anlaması gerektiğini dünüyorum: Gelinen aşamada, ne yazık ki umduğumuz neticeyi elde edemediğimiz açıktır... Fakat vatandaşlarımızın iradesine saygı duymak demokratik sorumluluğumuzdur. Bu sonuçlar Churchill'in de dediği gibi, bizim için bir son değildir. Hatta sonun başlangıcı bile değildir. Sadece başlangıcın sonudur... Bundan sonra da daha güzel bir Muğla ve daha güzel bir Türkiye için mücadelemize devam edeceğiz. Bu vesileyle, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sn. Ahmet Aras başta olmak üzere, Muğla'nın ilçelerinde ve mahallelerinde seçimleri kazanan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.

Bu haber toplam 256 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.