Meydanlarda Wİ-Fİ Cihazı Var Ama İnternet Yok

Meydanlarda Wİ-Fİ Cihazı Var Ama İnternet Yok
Sevil OLUÇ- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 13 ilçede sağlamayı hedeflediği ücretsiz kablosuz internet hizmeti Menteşe’de artık verilemiyor. Menteşe’de...

Sevil OLUÇ- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 13 ilçede sağlamayı hedeflediği ücretsiz kablosuz internet hizmeti Menteşe’de artık verilemiyor. Menteşe’de Sınırsızlık Meydanı’na ve Kötekli Mahallesi’ndeki Yoğurtçu Parkı’na yerleştirilen ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti cihazlarının artık çalışmadığı öğrenildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından,  13 ilçede ücretsiz internet hizmeti sağlamak amacıyla ilk olarak 2017 yılında Menteşe İlçesi Sınırsızlık Meydanı’na ve Kötekli Mahallesi Yoğurtçu Parkı’na Wİ-Fİ hizmeti cihazı yerleştirmişti. Ancak Sınırsızlık Meydanı’ndaki ücretsiz internet hizmeti veren Wİ-Fİ cihazının çalışmadığı ve vatandaşların internet hizmetinden faydalanamadığı öğrenildi.

Kalabalık meydanlar ve belediyeye ait toplu kullanım alanlarında internet hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar;  cep telefonu, dizüstü bilgisayar ya da tablet bilgisayarlarından Muğla Büyükşehir Belediyesi giriş ekranına “isim-soyisim ve cep telefonu” bilgilerini girerek, telefonlarına gelen SMS şifresi ile doğrulama yapıldıktan sonra Menteşe’deki noktalarda bu hizmetten faydalanabiliyordu. Şu anda bu hizmetin devam etmediği Sınırsızlık Meydanı’nda, çevredeki esnaflar yaklaşık bir yıldır Wİ-Fİ cihazının çalışmadığını öne sürdü.

Bu haber toplam 981 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.