MGC BAŞKANI AKBULUT: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

MGC BAŞKANI AKBULUT: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
MGC Başkanı Süleyman Akbulut, Marmaris ve Datçalı meslektaşlarıyla bir araya geldi. Başkan Akbulut, cemiyet olarak hiyerarşik yapıdan ziyade aile anlayışına sahip olduklarını belirtti. Herkesin düşünce ve isteklerini karşılama...

MGC Başkanı Süleyman Akbulut, Marmaris ve Datçalı meslektaşlarıyla bir araya geldi. Başkan Akbulut, cemiyet olarak hiyerarşik yapıdan ziyade aile anlayışına sahip olduklarını belirtti. Herkesin düşünce ve isteklerini karşılama noktasında ortak aklı ön plana aldıklarını kaydeden Akbulut, “Muğla’nın en köklü basın meslek kuruluşu olarak her zaman büyük bir aileyiz ve meslektaşlarımızın her türlü sıkıntısını ortak akılla çözme amacındayız” ifadelerini kullandı.

Muğla Gazeteciler Cemiyet (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut, Marmaris’te meslektaşlarıyla bir araya geldi. Marmaris Aktaş mevkiinde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna, Marmaris ve Datça’da görev yapan basın mensupları katılım sağladı. Yoğun katılımın olduğu buluşma sohbet havasında geçti. Buluşmada konuşma yapan MGC Başkanı Akbulut, üyelerine tek tek isimleriyle hitap ederek, katılım sağladıkları için teşekkür etti. Muğla Gazeteciler Cemiyeti olarak meslektaşlarının her türlü sıkıntısını çözmek için çalıştıklarını belirten Başkan Akbulut, cemiyet olarak yönetim ve başkan gibi hiyerarşik değil bütün üyeleriyle bir aile yapısı içinde hareket ettikleri vurgusunu yaptı. Herkesin düşünce ve isteklerine açık olduklarını ve kaydeden Süleyman Akbulut, “Muğla Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman bir üst seviyeye çıkmak için çalışıyoruz. Bunu hep beraber ve omuz omuza yapmaya gayret ediyoruz. Meslektaşlarımızın sorunlarını ilgili mercilerle çözme amacındayız” dedi.

“ORTAK AKILLA HAREKET EDİYORUZ”

Herkesin düşünce ve isteklerini önemseyerek hareket ettiklerini ifade eden Akbulut, “Aile kültürünü her zaman ön planda tutuyoruz. Bu görevlerin gelip geçici olduğunun farkındayız. Derdimiz, hoş bir seda bırakmak ve yaptığımız işlerle unutulmazlar arasında bizim de bir imzamız olsun. Cemiyetimiz çok ezber bozan işlere de imza attı. Muğla bölgesindeki bütün saygıdeğer gazeteci arkadaşlarımızı tek bir çatı altında topladık. Muğla ilinin en köklü basın meslek kuruluşu olarak güzel etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz. Ben yaptım oldu düşüncesinden ziyade katılımcı bir anlayışı benimseyerek ortak akılla hareket ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 247 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.