MGC Ekrem Orhan’ ı Andı

MGC Ekrem Orhan’ ı Andı
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Gazeteciler Cemiyeti ve Muğla Tenis Kulübü’ nün ortaklaşa düzenlediği, ‘Ekrem Orhan’ ı Anma, 8 –...

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Gazeteciler Cemiyeti ve Muğla Tenis Kulübü’ nün ortaklaşa düzenlediği, ‘Ekrem Orhan’ ı Anma, 8 – 9 – 10 yaş Tenis Turnuvası’ 19 ve 20 Eylül Günleri’ nde, Menteşe Gençlik Merkezi Tenis Kortları’ nda yapıldı.

Teslime YILDIRIM

Muğla Geneli’ nde Menteşe, Dalaman Tenis Kulüpleri’ nin yanı sıra İstanbul, Denizli Didim gibi kentlerden yaklaşık 150 sporcu ile gerçekleşen turnuvada, dereceye girenler, aynı gün saat 16:00 düzenlenen törende, ödüllerini aldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Muğla İletişim Başkanlığı, Muğla Şube Müdürü Erol Kütahya, Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, Muğla Tenis Kulübü Asbaşkanı Kadir Sevim, Rahmetli Gazeteci Ekrem Orhan’ ın Eşi Gülsen ve Kızı Burcu Orhan, dereceye giren tenisçilere onurluk ve madalya verdi.

SPORLA ZİNDE KALMAK

Spor Yazarı olarak Muğla’ da önemli bir isim olan ve erken yaşta hayatını kaybeden Gazeteci Ekrem Orhan Anısı’ na düzenlenen turnuvada, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, tenis sporunda gösterdikleri başarı nedeniyle yarışmacıları kutladı ve pandemi nedeniyle yarışmacıların fazla çalışamadıklarını düşündüğünü belirtti. Bahattin Gümüş, “Sizleri böyle gördükçe mutlu oluyorum. Okullar kapalı olduğu için biriken enerjinizi bu şekilde atıp, burada dereceye girmek için yarıştınız. Benim gönlümde hepiniz birincisiniz! Gençlerin sporla zinde kalması ve hayatlarında spora yer vermesi çok önemli! Etkinliğe katıldığınız için teşekkür ederim. Eğer bugün Rahmetli Ekrem Orhan Abimiz burada olsaydı,  eminim yarın gazetelerin spor sayfalarında bu etkinlik yer alırdı. Kendisini rahmetle ve minnetle anıyorum.” şeklinde bir konuşma yaptı.

Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Hep ise konuşmasında, “Spora yön veren bir isim olan Rahmetli Ekrem Orhan Abimiz için Muğla Gazeteciler Cemiyeti ile güzel bir etkinlik organize ettik. Gençlerimiz dereceye girmek için yarıştı. Teşekkür eder, hepsini tek tek kutlarım.” dedi.

SAYFANIN ÖKSÜZ KALMASI

Ekrem Orhan Tenis Turnuvası’ nda söz alan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut da “ Bu güzel etkinlikte, Rahmetli Üstadımız Ekrem Orhan’ ı bir kez daha yaad ediyorum. Spor sayfalarımız, öksüz kaldı. Kaybettiğimiz Spor Yazarı Ekrem Orhan Abimiz için Muğla Stadyumu’ nda bulunan Basın Tribünü’ ne “Ekrem Orhan Basın Tribünü” olarak, kendisinin ismini verdirdik! Bu tenis etkinliğinin de O’ nun ismiyle anılmasında, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ekrem Orhan Tenis Turnuvası’ nda dereceye giren isimler şöyle açıklandı.

8 Yaş Kızlar A Grubu Öykü Çerçi, Selin Taşçıkaroğlu, Çınar İnce, B Grubu’ nda, Begüm Çevik, Bade Çerçi, Beren Kirtik.

9 Yaş Kızlar, İlkim Sider Koro, Duru Başaran, Shra Su Aras ve erkekler A Grubunda, Direnç Eser Mavioğlu, Ömer Efe Vela, Poyraz Işık, erkekler B Grubunda, Turan Efe, Ömer Doğruel, Ali Genek,

10 Yaş Kızlarda, A Grubu, Damla Soloba, Sofia Efe, Fulden Binlik, erkeler B Grubu’ nda, Demir Ege Akgün, Kerem Erkılıç, Kaan Keram

 

Bu haber toplam 1276 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.