MGC SANDIĞA GİDİYOR

MGC SANDIĞA GİDİYOR
Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yeni dönemdeki başkanını seçmek için yarın sandığa gidiyor. Muğla Barosu Toplantı Salonunda düzenlenecek olan 14’üncü genel kurulda Mevcut Başkan Süleyman Akbulut ve Fatih Bozoğlu yarışacak.MGC,...

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yeni dönemdeki başkanını seçmek için yarın sandığa gidiyor. Muğla Barosu Toplantı Salonunda düzenlenecek olan 14’üncü genel kurulda Mevcut Başkan Süleyman Akbulut ve Fatih Bozoğlu yarışacak.

MGC, yarın Muğla Barosu Toplantı Salonunda 14’üncü olağan genel kurulunu yapacak.

MGC’ nin genel kurulu 19 Haziran Cumartesi günü çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 03 Temmuz Cumartesi gününe ertelenmişti.

Açılış ve yoklama ile başlayacak olan genel kurul, divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ile devam edecek. Faaliyet ve denetim raporlarının okunması ve ibrasının ardından, yönetim, denetim ve disiplin kurulu seçimi, akabinde dilek ve temennilerin ardından tamamlanmış olacak.

Muğla Barosu Toplantı Salonunda düzenlenecek olan genel kurulda Muğla’dan Mevcut Başkan Süleyman Akbulut ve Bodrum’dan Fatih Bozoğlu yarışacak.

Bu haber toplam 270 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.