MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa etti

MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa etti
Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklama ile Merkez Hakem Kurulu üyelerinin Başkan Zekeriya Alp ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu.Sinem KorkmazTürkiye...

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklama ile Merkez Hakem Kurulu üyelerinin Başkan Zekeriya Alp ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu.

Sinem Korkmaz

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklama Merkez Hakem Kurulu üyelerinin başkan Zekeriya Alp ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu. TFF'den yapılan açıklamada, "Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'i bugün Riva'da ziyaret etmiştir. Yapılan görüşmede Zekeriya Alp, MHK üyeleri ile birlikte istifa ettiğini Başkanımız Sayın Nihat Özdemir'e bildirmiştir." denildi.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'i bugün Riva'da ziyaret etmiştir. Yapılan görüşmede Zekeriya Alp, MHK üyeleri ile birlikte istifa ettiğini Başkanımız Sayın Nihat Özdemir'e bildirmiştir. Sayın Zekeriya Alp'e ve kurul üyelerine katkıları için teşekkür eder, kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

Bu haber toplam 643 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.