MHP, kongrelerine hız kesmeden devam ediyor

MHP, kongrelerine hız kesmeden devam ediyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla’da ilçe kongrelerine devam ediyor. 15 Ağustos’ta Ortaca İlçe Kongresi ile başlayan kongreler, 20 Eylül’de Menteşe...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla’da ilçe kongrelerine devam ediyor. 15 Ağustos’ta Ortaca İlçe Kongresi ile başlayan kongreler, 20 Eylül’de Menteşe İlçe Kongresi ile son bulacak. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, ilçe kongrelerinin ardından İl kongresini yapacaklarını söyledi.

Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi Ortaca İlçe Kongresiyle başlayan MHP ilçe kongreleri, ara vermeden devam ediyor.  MHP kongreleri, Ortaca ve Milas’ın ardından Ula, Köyceğiz ve Yatağan olarak devam edecek. Kongrelerin Coronavirüs tedbirlerine uyularak gerçekleştiğini söyleyen MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, “Kongrelerimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştiriyoruz” dedi.

İlçe kongreleri tamamlandıktan sonra İl Kongrelerini yapacaklarını fakat tarihinin belli olmadığını söyleyen MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, “Muğla’mızda ilçe kongrelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Ortaca ve Milas ilçemizin kongrelerini yaptık. Ortaca’da Kaan Çakır, Milas’ta Emin Nazmi Ünlüsoy yeniden başkan seçildiler. 21 Ağustos Cuma günü Ula kongremizi yapacağız. Cumartesi günü Köyceğiz, Pazar günü Yatağan, Datça, Marmaris, Kavaklıdere, Dalaman, Bodrum, Fethiye, Seydikemer ve Menteşe olarak devam edecek. En sona Menteşe kongremizi bıraktık. Çünkü merkezde güzel bir kongre gerçekleştireceğiz. Kongrelerimiz çok coşkulu geçiyor. Covid-19’dan dolayı sadece 400 delegemizi içeri alıyoruz. Bir de STK Başkanları’ndan başka kimseyi kabul etmiyoruz. Kongrelerimiz Coronavirüs tedbirlerine uyularak yapılıyor. İlçe kongrelerimiz bittikten sonra İl Kongremizi yapacağız. İl Kongremizin tarihi daha belli değil” dedi.

BODRUM İLÇE KONGRESİNE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DEPBOYLU KATILACAK

Bodrum İlçe Kongresine MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu’nun katılacağının müjdesini veren İl Başkanı Korkmaz, “Milas İlçe Kongremizde divan başkanlığını MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kayyoncu yaptı. 6 Eylül’de yapacağımız Bodrum İlçe Kongresine MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, katılım göstererek divan başkanlığı yapacak. 12 Eylül’de Fethiye’de yapacağımız kongremize de MHP İzmir Milletvekili Tamer Osman Ağaoğlu katılarak, divan başkanlığı yapacak. Menteşe’ye katılım sağlayacak kişi henüz belli değil. Diğer ilçelerde de divan başkanlığını İl Başkanı olarak kendim yürüteceğim” dedi.

“KONGRELERİMİZİ TEK LİSTE HALİNDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

“Başkanımız Devlet Bahçeli’nin buyruğu ile tüm ilçelerde kongrelerimizi tek liste halinde gerçekleştiriyoruz” diyen İl Başkanı Korkmaz, sözlerine şu şekilde devam etti: “Olur ya, ilçelerimizde ben MHP ilçe başkanıyım sosyal medyada, yazılı veya görsel medyada ben adayım diyerek açıklama yapan olursa bilinsin ki genel merkezden onay alınmamıştır. Tabili İl Başkanlığına da aday olacak olan arkadaşlar vardır. Onlar da Genel Merkezimizin ya da teşkilatımızın onayını almadıktan sonra adayım diye açıklama yaparlarsa aday olarak alınmayacaklar. Biz, teşkilatımızın onayladıklarıyla yolumuza devam edeceğiz.”

MHP İlçe Kongre tarihleri şu şekilde: 21 Ağustos Cuma Ula İlçe Kongresi, 22 Ağustos Cumartesi Köyceğiz, 23 Ağustos Pazar Yatağan, 25 Ağustos Salı Datça, 26 Ağustos Çarşamba Marmaris, 28 Ağustos Cuma Kavaklıdere, 29 Ağustos Cumartesi Dalaman, 6 Eylül Pazar Bodrum, 12 Eylül Cumartesi Fethiye, 13 Eylül Seydikemer ve 20 Eylül Pazar günü de Menteşe İlçe Kongresi yapılacak.

Bu haber toplam 711 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.