MHP’den sosyal medya paylaşımına suç duyurusu

MHP’den sosyal medya paylaşımına suç duyurusu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yatağan İlçe Başkanı Arif Güldürümün ve meclis üyeleri, Facebook’taki “Yatağan Haber” adlı profilin paylaşımı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yatağan İlçe Başkanı Arif Güldürümün ve meclis üyeleri, Facebook’taki “Yatağan Haber” adlı profilin paylaşımı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundular.

Haber Merkezi

MHP Yatağan İlçe Başkanı Arif Güldürümün ve meclis üyeleri, Facebook’taki “Yatağan Haber” adlı profilin paylaşımı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundular.

MHP’li Yatağan Belediye Meclis üyelerinin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen meclis toplantısına katılmaması ve öncesindeki İlçe Başkanı Arif Güldürümün de katıldığı grup toplantısının gerçekleştirilmemesi, Yatağan kamuoyunda en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

Özellikle sosyal medyada yaşanan olayın Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün boykot edilmesi olarak yorumlanmasının ardından İlçe Başkanı Arif Güldürüm, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve meşguliyetler nedeniyle tesadüfi bir şekilde meclis üyelerinin ve kendisinin toplantılara katılamadığını söyledi.

MHP’den sosyal medya paylaşımına suç duyurusu

Bu açıklamanın üzerine Facebook’taki “Yatağan Haber” adlı profil, Mustafa Toksöz’ün fotoğrafını paylaşarak, “Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz'ü meclis toplantısına gelmeyerek ve sosyal medyada değişik hesaplardan yıpratmaya çalışanlara ve buna hiçbir cevap vermeyen o meclis üyelerini şiddetle kınıyoruz. Başkan Mustafa Toksöz yalnız değildir. Kimse unutmasın Mustafa Başkanı sizlere yedirmeyiz” ifadelerinde bulundu.

Paylaşımdan rahatsızlık duyan MHP İlçe Başkanı Güldürüm ve MHP’li belediye meclis üyeleri, adliyeye gelerek paylaşım ve paylaşım yapan profil hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundular.

Güldürüm, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Meclis toplantısında bu yana ortaya atılan iddiaların hiç birisi gerçeği yansıtmamaktadır. Cumhur İttifakı’nın Yatağan’daki başarısı ortadadır. Bu başarıyı sindiremeyenler, nifak tohumları ekmektedir. Biz bu oyuna alet olmayacağız. Bu paylaşımı yapan veya yapanların tespit edilerek şahsımıza yönelik işlediği suçlardan dolayı kendilerinin cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 780 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.