"MHP'ye ulaşan istifa dilekçesi yok"

"MHP'ye ulaşan istifa dilekçesi yok"
Marmaris’te, aralarında MHP eski İlçe başkanı Ali Aygün'ün de bulunduğu 100'e yakın kişinin partiden istifa ettiği ileri sürülmüştü. İstifalarla...

Marmaris’te, aralarında MHP eski İlçe başkanı Ali Aygün'ün de bulunduğu 100'e yakın kişinin partiden istifa ettiği ileri sürülmüştü. İstifalarla ilgili ilk açıklama MHP Marmaris İlçe Başkanlığı Basın Yayın Birimi Başkanı Temel Irmak’tan geldi. Irmak, “Bize ulaşan bir istifa dilekçesi yok” dedi.

Marmaris’te, aralarında MHP eski İlçe başkanı Ali Aygün'ün de bulunduğu 100'e yakın kişinin partiden istifa ettiği ileri sürülmüştü. İstifalarla ilgili ilk açıklama MHP Marmaris İlçe Başkanlığı Basın Yayın Birimi Başkanı Temel Irmak’tan geldi. Irmak, ilçe başkanlığına henüz  istifa dilekçesi ulaşmadığını söyledi.

Marmaris’te, aralarında MHP eski İlçe başkanı Ali Aygün'ün de bulunduğu 100'e yakın kişinin partisinden istifa ettiği iddia edildi. İstifa edenlerin, siyasi hayatlarına Meral Akşener’in liderliğinde kurulacak yeni partinin çatısı altında devam etmeyi planladıkları öğrenildi.İstifalarla ilgili ilk açıklamayı MHP Marmaris İlçe Başkanlığı Basın Yayın Birimi Başkanı Temel Irmak yaptı. Partiye ulaşan istifa dilekçesi olmadığını söyledi.

"İstifa etmenin de bir adabı vardır"

Irmak konuşmasında:"MHP Marmaris İlçe Teşkilatına henüz bir istifa dilekçesi gelmemiştir.Biliyorsunuz Marmaris'in adı 'fiskostur', burada işler dedikoduyla işler yürütülür.İstifa eden olabilir anacak partimize ulaşan bir istifa dilekçesi yok.Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin dediği gibi kapımız açıktır, gelebilirler gidebilirler. Anacak Marmaris'te tatntana yaparak gidenlere bir tavsiyede bulunuyorum,teşkilatımızda bir anlayış vardır ilk gelenler çayçılıkla işe başlarlar. Ancak bu gidenler, geri geldiklerinde çayçılıkla bile işe başlayamaycaklar.İstifa etmenin de bir adabı vardır" dedi. Hasan Telli

Bu haber toplam 1114 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.