MİFAD'dan, MİTSO'ya teşekkür

MİFAD'dan,  MİTSO'ya  teşekkür
Milas'ta yaptıkları folklor araştırmaları ile önemli başarılar gösteren ve Milas'ın tanıtımına katkıda bulunmakta olan Milas Folklor Araştırma Derneği Kulübü Yönetimi, çalışmalarında kendilerine destek veren Milas Ticaret...

Milas'ta yaptıkları folklor araştırmaları ile önemli başarılar gösteren ve Milas'ın tanıtımına katkıda bulunmakta olan Milas Folklor Araştırma Derneği Kulübü Yönetimi, çalışmalarında kendilerine destek veren Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek teşekkür etti.

MİFAD Başkanı Mustafa Emekli, Başkan Yardımcısı Adem Kankaynar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emrah Mergen ve Ersin Erşahin; MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ettiler. Bugüne dek MİFAD'ın yapmakta olduğu folklor araştırmalarına ve Milas'ın tanıtımı etkinliklerine her zaman destek verdiklerini ve bu tür etkinliklerde dernek olarak her zaman görev aldıklarını anlatan MİFAD Başkanı Mustafa Emekli "Bizim dernek olarak yaptığımız etkinliklere ve Milas'ın tanıtımı için yapıla etkinliklere katılarak görev aldığımızda her zaman MİTSO yanımızda oldu, bizi destekledi. İhtiyaçlarımızın karşılanmasında yardımcı oldu. Bu nedenle MİTSO'ya ve her zaman yanımızda olan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Reşit Özer'e teşekkür ediyoruz" diyerek dernek adına kendisine bir teşekkür belgesi takdim etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas'ın, Milas'ta yaşayan herkesin ortak değeri olduğunu belirterek "Milas hepimizin ortak değeri. Hangi mevkide, hangi makamda, hangi görevde olursak olalım Milas'a, Milas'ın tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu değerleri çeşitli ortamlarda tanıtmak hepimizin görevi. Sizler MİFAD olarak Milas'ın kültürünün yaşatılması ve tanıtılması için çok değerli çalışmalar yapıyorsunuz. Sizlerin bu güzel çalışmalarını her zaman desteklemek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu haber toplam 460 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.