Milas Belediye başkan yardımcıları belli oldu

Milas Belediye başkan yardımcıları belli oldu
Milas Belediyesi’nde 1 yıl süreyle görev yapacak yeni Başkan yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe oldu. Göreve başlayarak Milas Belediye Başkanı...

Milas Belediyesi’nde 1 yıl süreyle görev yapacak yeni Başkan yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe oldu. Göreve başlayarak Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile beraber belediye personeliyle tanışan Başkan Yardımcıları, "Vatandaşlarımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bizlere verilen Başkan yardımcılığı görevini en iyi şekilde yerine getireceğiz." ifadelerine yer verdiler.

Haber Merkezi

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nden sonra Mehmet Çayırlı ve Hüseyin Çöllüoğlu başkan yardımcılığı görevine atandı. Çayırlı ve Çöllüoğlu’nun 1 yıllık görev sürelerinin dolmasının ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat  tarafından 1 yıl süreyle  başkan yardımcılığı görevine Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe getirildi.

Cüneyt İlter ana hizmet binasında, Gülşen Gökçe ise teknik birimlerin bulunduğu ek hizmet binasında görev yapacak. Göreve başlayan yeni Başkan Yardımcıları, "Milasımızda ki vatandaşlarımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bizlere verilen Başkan yardımcılığı görevini en iyi şekilde yerine getireceğiz. İnsan odaklı belediyecilik anlayışımızla her konuda öncü bir belediye olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 1627 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.