Milas Belediye Başkanı İbrahim Deniz Çoban Oldu

Milas Belediye Başkanı İbrahim Deniz Çoban Oldu
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ,23 Nisan geleneğini gerçekleştirerek koltuğunu İbrahim Deniz Çoban’a devretti.Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir günlüğüne koltuğunu...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ,23 Nisan geleneğini gerçekleştirerek koltuğunu İbrahim Deniz Çoban’a devretti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir günlüğüne koltuğunu çocuklara devretti. Başkan Tokat, bayram nedeniyle makamını Merkez ilköğretim okulu 4. Sınıf öğrencisi İbrahim Deniz Çoban’a bıraktı. Milas Belediye Başkalık makamına gelen ve görevi devralan Çoban Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bütün öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Tokat, kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Küçük Başkandan Pazar Yeri Talimatı Talimat

Çocuk başkan Çoban birim amirlerine talimatlar verdi. Okulun bahçesine yeşillendirme , çit çalışması ve İkamet ettiği Cumhuriyet mahallesine Pazar kurulması gibi bir çok konuda birim müdürlerine talimat veren Çoban gerekli çalışmaların bir an önce başlatılmasını istedi.

23 NİSANLARINI KUTLADI

Makamında küçük konuklarını ve okul öğretmenlerini ağırlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını da tebrik etti. Başkan Tokat, “Derslerinizi çok iyi çalışın ve kendinizi her alanda geliştirmek için gayret gösterin. Bol bol kitap okuyun. Ailesine, sevenlerine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetişeceğinizden eminim”ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Bu haber toplam 815 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.