Milas Belediyesi filosunu genişletiyor

 Milas Belediyesi filosunu genişletiyor
Milas Belediyesi, araç filosunu daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yeni aldığıaraçlarla güçlendirdi. Milas Belediyesi, toplam 26 adet çöp kamyonu, 13...

Milas Belediyesi, araç filosunu daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yeni aldığıaraçlarla güçlendirdi. Milas Belediyesi, toplam 26 adet çöp kamyonu, 13 adet temizlik kamyoneti, 2 adet süpürge aracı ve 1 adet cenaze nakil aracı ile araç filosunu genişletti.

“41 Araçlık Dev Yatırım”

Milas Belediyesi, ilçeye sunduğu hizmet olanaklarını artırmak, daha geniş alanda, daha hızlı hizmet verebilmek için temizlik faaliyetlerinde kullanılmak üzere toplam 41 yeni aracı bünyesine kazandırmanın yanı sıra, 1 adet Cenaze Nakil Aracı ile de Milas’lı yurttaşlara etkin hizmet sunmayı hedefliyor. Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alınarak Belediye bünyesine kazandırılan çöp kamyonlarının yanı sıra  2 adet damperli çöp taksi de şehrin dar sokaklarında Milas’lı vatandaşlara hizmet verecek.

“Milas İçin Hiç Durmadan Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Belediye envanterine kazandırılan araçların 13 araçlık ilk teslimatı Milas’a getirildi. Araçları Milas girişinde karşılayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milaslı yurttaşlara daha iyi bir temizlik hizmeti verebilmek için var gücüyle çalıştıklarını belirtirken, pandemi döneminde yapılan böylesi büyük bir yatırımın çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Tokat, “Araç filomuzu 41 araçla takviye ettik. 26 tane çöp kamyonu, 13 tane çöp kamyoneti ve 2 adet süpürge aracı ile Milaslı hemşehrilerimizin daha iyi ve etkin hizmet alması için bu araçları Belediyemiz bünyesine kazandırdık. Araçlarımız dış giydirme ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Milas sokaklarında hemşehrilerimize daha iyi bir temizlik hizmeti sunmak için çalışmaya başlayacak.” dedi.

Vatandaşlardan Yoğun İlgi

İlk teslimatın gelmesiyle birlikte Milas sokaklarında bir konvoy gerçekleştirilirken, vatandaşların bu konvoya yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti. Özellikle pandemi döneminde böylesi büyük bir yatırımın çok önemli olduğunu belirten vatandaşlar, Milas Belediye Başkanı

Muhammet Tokat’a,yeni temizlik araçları için duydukları memnuniyeti aktardılar.

Bu haber toplam 380 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.