Milas Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardim elini uzatiyor

Milas Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardim elini uzatiyor
Milas Belediyesi’nin koordinasyonunda ve Milas Bakkallar ve Bayiler Odası işbirliğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların mahalle bakkallarına olan belirli miktardaki veresiye borçları ödenecek. İlk aşamada Milas Bakkallar Bayiler Odası’na...

Milas Belediyesi’nin koordinasyonunda ve Milas Bakkallar ve Bayiler Odası işbirliğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların mahalle bakkallarına olan belirli miktardaki veresiye borçları ödenecek. İlk aşamada Milas Bakkallar Bayiler Odası’na kayıtlı 450 bakkaldan kura çekimi yöntemiyle 50 mahalle bakkalı belirlendi.

Milas Belediyesi’nin koordinasyonunda ve Bayiler Odası işbirliğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların mahalle bakkallarına olan belirli miktardaki veresiye borçları ödenecekMilas Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ve Milas Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan kura çekiminde 50 mahalle bakkalı belirlendi. Kura çekimini Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat ve Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı gerçekleştirdi.

"Ana prensibimiz bir elin verdiğini diğer elin görmemesi üzerinedir"

Kura çekimi öncesinde açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Özellikle pandemi döneminin yarattığı olumsuz şartlar ve ülkemizin karşı karşıya olduğu ekonomik şartlar düşünüldüğünde halkımızın ödeme zorluğu içinde olduğunu ve bu anlamda da mahalle bakkalımızın zorlandığını görmekteyiz. Milas Belediyesi’nin organize ve koordinasyonunda veresiye borçlarının kapatılmasıyla ilgili Bakkallar ve Bayiler Odamızla birlikte diyaloğa geçip bir koordinasyon içerisinde ilçemizdeki 450 mahalle bakkalı içerisinden bugün kura çekerek, 50 bakkalımızı belirleyeceğiz. Ana prensibimiz bir elin verdiğini diğer elin görmemesi üzerinedir. Bu noktada önemli bir hassasiyet gösteriyoruz. Ancak hangi bakkallara bu anlamda ödeme yapıldığını şeffaf bir şekilde toplum tarafından da bilinmesi adına bu canlı yayınla kura çekimi yapacağız. Şu an itibariyle belediyemizin koordinasyonuyla oluşturulan bütçe bu noktada 50 bakkalı kapsayacak şekilde yeterli. Ama önümüzdeki süre içerisinde yeniden bir bütçe oluşturulur yeniden destek ortaya çıktığında yeniden kura çekme imkanımız olacak. Ama bugün itibariyle yalnızca 50 mahalle bakkalımız için kura çekimi yapacağız. Şartlar el verdiği ölçüde mahalle bakkalımızın, yerli esnafımızın yanında durmaya özen gösteriyoruz. Zor durumdaki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da desteklemek ve biraz nefes aldırabilmek adına onlara destek olmaya devam edeceğiz. İsimlerin belirlenmesinde listelerin hazırlanmasında destek veren, Oda Başkanımız Özay Sabancı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tokat’ın ardından söz alan Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı; “ Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a bakkallarımıza sahip çıktığı için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 198 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.