Milas Belediyesi Ramazan ayında vatandaşının yanında

Milas Belediyesi Ramazan ayında vatandaşının yanında
Milas Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Ramazan ayında vatandaşlara yardımlarına devam ediyor.Milas’ta yaşayan yardıma muhtaç vatandaşların her türlü ihtiyacını giderme noktasında önemli hizmetlere imza atan Destek...

Milas Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Ramazan ayında vatandaşlara yardımlarına devam ediyor.

Milas’ta yaşayan yardıma muhtaç vatandaşların her türlü ihtiyacını giderme noktasında önemli hizmetlere imza atan Destek Hizmetleri Müdürlüğü yıl içerisinde olduğu kadar, Ramazan ayı boyunca da çalışmalarını sürdürdü. Yıl içerisinde yaklaşık bin adet erzak kolisini vatandaşlarına dağıtan Milas Belediyesi, Ramazan ayı boyunca da bin 500 vatandaşına sıcak iftar yemeği dağıttı.

İlçede yaşayan yaşlı vatandaşları sık sık ziyaret ederek istek ve şikayetlerini dinleyerek çözüm üreten Milas Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ayrıca öğrenim gören öğrencilere tablet ve kırtasiye ve engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye aralıksız devam ettiriyor. Son dönemlerde ülkemizde yaşanan pandemi koşulları gereği işleri bozulan zor durumda olan vatandaşlara nakdi yardımlarını arttırarak devam Milas Belediyesi hayatın her noktasında vatandaşlarının yanında olduğunu hissettiriyor.

Bu haber toplam 582 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.