Milas Belediyesi yol yapım çalışması gerçekleştirdi

Milas Belediyesi yol yapım çalışması gerçekleştirdi
Milas Belediyesi, ilçeye modern ve konforlu yollar yapmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Beçin Mahallesi, Güneş Mahallesi ve...

Milas Belediyesi, ilçeye modern ve konforlu yollar yapmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Beçin Mahallesi, Güneş Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde parke kaplama çalışmalarını tamamladı.

30 BİN METREKAREDEN FAZLA ALANA PARKE KAPLAMA YAPILDI

Yaptığı çalışmalarla Milas’ın çevresini değiştirmeyi hedefleyen Milas Belediyesi son olarak, Beçin Mahallesi, Güneş Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde parke kaplama çalışmalarını tamamladı. Birçok noktada parke kaplama çalışmalarını tamamlayan ekipler, Milas’ın yollarını çok daha kullanışlı ve modern hale getirdi. Beçin, Güneş ve Cumhuriyet Mahallelerinde 3 bin 50 metrekare parke kaplama çalışması yapan ekipler, Ağustos ayından bugüne toplamda 30 bin metrekareden fazla alanda parke kaplama çalışmalarını tamamladı.

“MİLAS İÇİN YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmaların yoğun şekilde devam edeceğini ifade ederek, “Milas için insanımız için çalışmaya hiç durmadan devam ediyoruz. Periyodik olarak muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla buluşarak ihtiyaçları yerinde tespit ediyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi. Pandemi döneminin Belediyeleri olumsuz anlamda etkilediğine de değinen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap verme noktasında yoğun uğraş içindeyiz. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsten bizler de olumsuz anlamda etkilendik; ancak bir an olsun Milas’ımıza hizmet etmekten vazgeçmedik.” dedi. Milas’ın birçok noktasında çalışmaların devam edeceğini aktaran Tokat, Milas için hizmet etmeye yoğun şekilde devam edileceğini aktardı.

Bu haber toplam 453 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.