Milas Belediyesi’nden “Aşı ol” çağrısı

Milas Belediyesi’nden “Aşı ol” çağrısı
Milas Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak, 65 yaş üstü ve sırası gelen vatandaşlarımızın Coronavirüs aşılarını olmaları için uyarılarda bulundu.Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs...

Milas Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak, 65 yaş üstü ve sırası gelen vatandaşlarımızın Coronavirüs aşılarını olmaları için uyarılarda bulundu.

Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgınına çare olarak geliştirilen aşılar dünyada olduğu gibi ülkemizde de vatandaşlara uygulanmaya başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından ülkemiz genelinde yürütülen aşılama kapsamında sırası gelen vatandaşlarımıza koronavirüs aşısı yapılıyor.

Milas Belediyesi’de sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak, 65 yaş üstü ve sırası gelen vatandaşlara aşı olmaları için çağrı yaptı. “Coronavirüsle mücadelede maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak elbette çok önemli. Bir diğer önemli konu ise; “aşı olmak”. Değerli 65 yaş üstü ve aşı sırası gelen hemşehrilerimiz; sağlığınız için, sevdikleriniz için koronavirüs aşısını mutlaka olunuz” denilerek, 65 yaş üstü ve sırası gelen vatandaşlara aşı olmaları konusunda çağrı yapıldı.

Bu haber toplam 465 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.