Milas Belediyesi’nden lokma ikramı

Milas Belediyesi’nden lokma ikramı
Milas Belediyesi, Coronavirüsle mücadele kapsamında Ramazan Bayramı’nda uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle mezarlık ziyaretinde bulunan...

Milas Belediyesi, Coronavirüsle mücadele kapsamında Ramazan Bayramı’nda uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Milas Belediyesi tarafından yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlara mezarlık girişinde lokma, maske ve kolonya dağıtımı yapıldı.

23 Mayıs Cumartesi günü başlayacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Bayram arifesinde evlerinde olacak vatandaşlar mezarlıktaki vefat eden yakınlarını bugünden ziyaret etmeye başladı. Milas Belediyesi mezarlıkta kurduğu çadırda gelen vatandaşlara lokma ikramında bulundu ve kolonya ile maske dağıttı.

Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen lokma ikramı vatandaşlardan beğeni topladı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, arife gününde sokağa çıkma yasağı uygulanacağından bugünde mezarlığa gelen vatandaşların yalnız olmadıklarını hissetmesi ve acılarını paylaşmak istediklerini belirterek, herkesin bayramı kutladı.

Bu haber toplam 1264 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.