Milas Belediyesi’nin Yapmadığı Yolu YİKOB Yaptı

Milas Belediyesi’nin Yapmadığı Yolu YİKOB Yaptı
SİNEM KARAKYA- Muğla’nın Milas İlçesi Çomakdağ Mahallesi’nde Kıbrıs Gazisi Necati Sakarya’nın talebi üzerine parke taşı yapılan bir sokakta,...

SİNEM KARAKYA- Muğla’nın Milas İlçesi Çomakdağ Mahallesi’nde Kıbrıs Gazisi Necati Sakarya’nın talebi üzerine parke taşı yapılan bir sokakta, yolun yaklaşık 3 ay önce selden ciddi bir şekilde bozulması üzerine vatandaşlar Milas Belediyesi’ne bildirmişti. Fakat iddialara göre vatandaşlar, Milas Belediyesi’ne defalarca yolla ilgili şikâyet etmelerine rağmen belediye yolu yapmadı.

Milas Belediyesi’nin Yapmadığı Yolu YİKOB Yaptı

Daha sonra Milas Ak Parti teşkilatı devreye girerek, konuyu Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’na (YİKOB) bildirdi. Bir süre sonra yolların yapılması için devreye giren Milas Ak Parti teşkilatı, mağdur Kıbrıs Gazisi Necati Sakarya’ya destek vererek yolun bitimini sağladı.

Köyde ikamet eden Milas Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Alkaya; “ Mağdur gazimize sahip çıkan, bu uğurda emeği geçen herkese teşekkür ederim.  Selden bozulan yolu 3 aydır belediye yapmadı. O yol, gazimiz Necati Sakarya’nın evinin bulunduğu yol.  Parti teşkilatımız devreye girerek yolun yapılmasını sağladı. Her zaman Kıbrıs Gazimiz Necati Sakarya’nın yanında olacağız. Yolun yapımında emeği geçen Valimiz Esengül Civelek, Milletvekili Mehmet Yavuz demir, Milas Ak Parti İlçe Başkanı Fahri Acar, Milas Kaymakamı Eren Arslan, YİKOB Müdürü Hasan Cahit Tüfekçi’ye çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 1278 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.