Milas Belediyespor Alanya deplasmanında

Milas Belediyespor Alanya deplasmanında
Milas Belediyespor TVF 1. Lig’in 15. haftasında gruptaki sıralama açısından büyük önem taşıyan maça çıkıyor.Muğla’yı TVF 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor ligdeki sıralamada en yakın takipçisi olan...

Milas Belediyespor TVF 1. Lig’in 15. haftasında gruptaki sıralama açısından büyük önem taşıyan maça çıkıyor.

Muğla’yı TVF 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor ligdeki sıralamada en yakın takipçisi olan Alanya Belediyespor karşısında galibiyet için mücadele edecek. Daha önce grupta oynadığı 14 maçın 13’ünü kazanan ve sadece 1 mağlubiyet alan Milas Belediyespor topladığı 39 puanla lider konumda bulunuyor. Lig şampiyonluğu için büyük önem taşıyan mücadele 14 Şubat 2021 Pazar günü saat 14’te Alanya’da oynanacak.

Takıma bu önemli müsabakada başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Ligin en önemli müsabakasına çıkıyoruz. Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan mücadelede takıma olan güvencim tam. Ligin ikinci yarısında çıktığımız tüm maçlarımızı kazandık ve bu başarılı performansımızı Alanya deplasmanında da sürdürmek istiyoruz. Takımımızın bu mücadelede başarılı bir oyun ortaya koyarak, 3 puan alacağına inanıyorum.” dedi.

Bu haber toplam 425 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.