Milas Belediyespor galibiyetlere devam ediyor

Milas Belediyespor galibiyetlere devam ediyor
Milas Belediyespor Voleybol Takımı TVF 1. Lig 14. hafta maçında kendi sahasında karşılaştığı Global Connect Travel Düzce takımını yenerek, liderliğe devam etti.Milası TVF 1 Lig’de başarıyla temsil eden takım ilk seti kaybetmesine...

Milas Belediyespor Voleybol Takımı TVF 1. Lig 14. hafta maçında kendi sahasında karşılaştığı Global Connect Travel Düzce takımını yenerek, liderliğe devam etti.

Milası TVF 1 Lig’de başarıyla temsil eden takım ilk seti kaybetmesine rağmen maça ağırlığını koydu ve maçtan 3- 1 galibiyetle ayrıldı.

Maça kötü başlayan ekip ilk seti 19-25 kaybetmesine rağmen çabuk toparlandı ve  25-10, 25-22, 25-14, lük setlerle rakibini 3-1 mağlup etti. Aldığı 3 puanla puanını 39’a çıkaran takım liderlik koltuğundaki yerini perçinledi.

Takımı bu önemli galibiyet için kutlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Kendi sahamızda önemli bir galibiyet alarak, hanemize 3 puan daha yazdırdık. Efeler Ligi yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Maçın başından sonuna kadar büyük bir özveriyle mücadele eden oyuncularımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Milas Belediyespor bir sonraki karşılaşmasını ligdeki en yakın takipçisi olan, Alanya Belediyespor’a karşı oynayacak. Müsabaka 14 Şubat 2021 Pazar günü Alanya’da oynanacak.

Bu haber toplam 209 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.