Milas Belediyespor Kayseri deplasmanında

Milas Belediyespor Kayseri deplasmanında
Milas'ı TVF 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımız bu hafta Kayseri deplasmanında Melikgazi Belediye karşısına çıkıyor.Grup maçlarının tamamlanmasına 5 hafta kala Efeler Ligi için play off oynamayı...

Milas'ı TVF 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımız bu hafta Kayseri deplasmanında Melikgazi Belediye karşısına çıkıyor.

Grup maçlarının tamamlanmasına 5 hafta kala Efeler Ligi için play off oynamayı garantileyen Milas Belediyespor, grupta kalan maçlarında da başarılı grafiğini sürdürerek,  grup şampiyonu olarak, play off maçlarına çıkmayı hedefliyor. Bu sezon çıktığı 17 maçta 16 galibiyet alan ve sadece tek yenilgisi bulunan takımımız topladığı 48 puanla grup lideri olarak yoluna devam ediyor.

Melikgazi deplasmanında tek hedefini galibiyet olarak belirleyen takımımız deplasmandan 3 puanla dönerek, yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Milas Belediyespor ile Melikgazi Belediye arasında oynanacak olan mücadele 07 Mart 2021 Pazar günü saat 13’te başlayacak.

Takımımıza Başarılar Diliyorum

Takıma bu önemli maçta başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; Ligin başından itibaren başarılı bir grafik göstererek, grup maçları tamamlanmadan Efeler Ligi için play off oynamaya hak kazandık. Kulübümüze ve kentimize yaraşır bir şekilde mücadele eden takımımızı bu başarısı için yürekten kutluyorum. Kayseri deplasmanında da başarılı bir oyun ortaya koyarak, bu mücadeleden 3 puanla ayrılacağımıza inancım tam” dedi.

Bu haber toplam 261 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.