Milas Belediyespor sahadan galibiyetle ayrıldı

Milas Belediyespor sahadan galibiyetle ayrıldı
Milas Belediyespor Voleybol Takımı TVF 1. Lig A grubu maçında kendi evinde ağırladığı Maliye İhtisas takımını mağlup etti. Milas’ı başarıyla temsil eden takım bu sezon kendi evindeki son maç olma özelliği taşıyan karşılaşmada...

Milas Belediyespor Voleybol Takımı TVF 1. Lig A grubu maçında kendi evinde ağırladığı Maliye İhtisas takımını mağlup etti. Milas’ı başarıyla temsil eden takım bu sezon kendi evindeki son maç olma özelliği taşıyan karşılaşmada 25-13, 25-23, 25-22’lik setlerle sahadan 3-0’lık sonuçla galip ayrıldı.

Efeler Ligi adına play off oynamayı ve grup liderliğini grup maçları tamamlanmadan garantileyen takım aldığı bu galibiyetle puanını 57’ye çıkardı.

“EFELER LİGİ’NE YÜKSELMEK İSTİYORUZ”

Takımı alınan galibiyet için kutlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Ligin başından itibaren başarılı bir performans gösteren takımımız bu maçta da iyi bir oyun ortaya koyarak, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Ligin tamamlanmasının ardından gerçekleşecek olan play off maçlarında başarılı sonuçlar alarak, Efeler Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Tüm takım ve teknik ekibimize play off maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 239 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.