Milas Belediyespor’da Düzceler Dönemi

Milas Belediyespor’da Düzceler Dönemi
Kariyerinde birçok başarı bulunan deneyimli voleybol antrenörü Hüseyin Düzceler yeni sezonda Milas Belediyespor’un başarısı için görev yapacak.Milas’ı Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden...

Kariyerinde birçok başarı bulunan deneyimli voleybol antrenörü Hüseyin Düzceler yeni sezonda Milas Belediyespor’un başarısı için görev yapacak.

Milas’ı Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı baş antrenörlüğüne son olarak Beşiktaş Voleybol Takımını çalıştıran deneyimli teknik adam Hüseyin Düzceler getirildi.

Geçtiğimiz sezon ligde grup aşamasında başarılı sonuçlar alarak, ligi şampiyon olarak tamamlayan ve daha sonra oynanan play off maçları neticesinde Efeler Ligi’nin kıyısından dönen Milas Belediyespor bu sezon da ligin iddialı takımı olmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başarılı teknik adam Hüseyin Düzceler ile prensip anlaşmasına varan Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu sezon da ligin başarılı ekiplerinden biri olmayı hedefliyor.

Başarılı teknik adam Hüseyin Düzceler ile önümüzdeki günlerde Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın makam odasında imza töreni düzenlenecek.

Bu haber toplam 329 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.