‘MİLAS ÇOCUK’ DERGİSİ

‘MİLAS ÇOCUK’ DERGİSİ
Milas Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çocuklara özel dergi hazırlandığı bildirildi.Belediyeden gönderilen yazılı basın...

Milas Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çocuklara özel dergi hazırlandığı bildirildi.

Belediyeden gönderilen yazılı basın açıklamasına göre;

“Dağıtımı yapılan ‘Milas Çocuk’ isimli dergi sayfalarında haberler, Milas Belediyesi’nin çocuklar için yaptığı hizmetler, bulmacalar, çizgi-roman, öykü, el becerileri geliştirme ve ilginç bilgiler yer alıyor.

Yayın hayatına kaldığı yerden devam eden ‘Milas Çocuk’ dergisinin Milas Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından dağıtımı gerçekleştiriliyor.

‘Milas Çocuk’  dergisi ilk olarak ilçemizde bulunan rehabilitasyon merkezlerindeki özel öğrencilere ve okulların ilk ve orta okul öğrencilerine dağıtılmaya başlandı. Dergiyi alan öğrenciler büyük sevinç yaşarken Milas Belediyesi’ne bu hizmetinden dolayı teşekkür ettiler.

Dağıtımı devam edecek olan dergiye ulaşmak isteyen öğrenciler, Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden dergiyi temin edebilecek.

Derginin tekrar çocuklarla buluşmasından dolayı sevinçli olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Bu dergiyi öncelikle okumayı sevmeniz, dünyayı, ülkemizi ve ilçemiz Milas’ı daha iyi tanımanız, kendi kültürümüz hakkında bilgi sahibi olmanız için özenle hazırladık.” dedi.” şeklindeki bilgiler yer aldı.

Bu haber toplam 677 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.