Milas Devlet Hastanesi’nde ısıtma sorunu

Milas Devlet Hastanesi’nde ısıtma sorunu
Hava sıcaklıklarının eksilere düştüğü son günlerde Milas Devlet Hastanesi’nin bazı bölümlerinde ısıtma sorunu yaşanması hastalardan tepki çekti.VOLKAN YILDIZSon teknoloji ile yapımı tamamlandıktan sonra geçtiğimiz eylül...

Hava sıcaklıklarının eksilere düştüğü son günlerde Milas Devlet Hastanesi’nin bazı bölümlerinde ısıtma sorunu yaşanması hastalardan tepki çekti.

VOLKAN YILDIZ

Son teknoloji ile yapımı tamamlandıktan sonra geçtiğimiz eylül ayında hasta kabulüne başlayan Milas Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalar, hastanenin bazı bölümlerinde ısıtma sorunu yaşandığını belirtti.

Habermilas.com ihbar hattına ulaşarak açıklama yapan hastalar, hava sıcaklıklarının eksi derecelere düştüğü son günlerde hastanede yaşanan ısıtma sorunun mağduriyet yarattığını söyledi.

YAKIT BİTTİ İDDİASI

Hastane yetkililerine durumu bildirmelerine rağmen sorunun çözüme kavuşturulmadığını ifade eden hastalar, “Isıtma sistemi çalışmadığı için üşüdük ve durumu bildirdik. İlk önce hastanenin ısıtma sisteminde sorun olduğu söylendi. Daha sonra ise ısıtma sisteminin yakıtının bittiği yönünde duyumlar aldık. 75 milyon liralık yatırımla hizmete kazandırılan böylesi modern bir hastanede ısıtma sorunu yaşanması ve bu sorunun çözüme kavuşturulamaması bizleri üzdü ve hayal kırıklığı yaşattı.” diye konuştu.

Bu haber toplam 2015 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.