Milas esnafına maske

Milas esnafına maske
Milas Belediyesi vatandaşlarına ücretsiz maske dağıtımına devam ediyor. Belediye Başkanı Muhammet Tokat, maskeleri kendilerinin ürettiğini söyledi.Coronavirüs...

Milas Belediyesi vatandaşlarına ücretsiz maske dağıtımına devam ediyor. Belediye Başkanı Muhammet Tokat, maskeleri kendilerinin ürettiğini söyledi.

Coronavirüs önlemlerini devam ettiren Milas Belediyesi, esnafa da destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçede bulunan iş yerlerini ziyaret ederek terziler ve gönüllüler tarafından üretilen maskeleri dağıttı. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, zor günleri beraber atlatacaklarını belirtti.

Maskeleri kendilerinin ürettiğini belirten Başkan Tokat,“Malzemeleri satın alarak terzi esnafımıza diktiriyoruz. Böylece hem maliyetleri düşürüyor hem de esnafımıza destek oluyoruz. Bugüne kadar dağıttığımız maske 392 bini geçti. Milas'ta tüm mahallelerimize hemen hemen her sokak ve caddede maskelerimizi dağıttık. Süreç yavaşlamaya başladı. Tedbirlerimizi almaya, hijyenimize dikkat edip mesafemizi korumayı sürdüreceğiz. Belediye olarak dezenfekte çalışmalarına yoğun olarak devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte bu hastalıktan kurtulmayı ümit ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 539 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.