Milas Halkına ve MİTSO'ya Teşekkür

Milas Halkına ve MİTSO'ya Teşekkür
Milas 2. Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nı bu yıl 32 bin 262'nin ziyaret ettiği belirlenirken fuarın organizatör firması olan Exolife Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğan fuara verdikleri destek nedeniyle...

Milas 2. Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nı bu yıl 32 bin 262'nin ziyaret ettiği belirlenirken fuarın organizatör firması olan Exolife Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğan fuara verdikleri destek nedeniyle Milas halkına ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e teşekkür etti. Bu yıl fuarda 50 firmanın stant açtığını belirten Serdar Erdoğan "Bu yıl fuara katılan firmalar yaptıkları satışlardan ve gördükleri ilgiden son derecede memnun kaldılar. Gelecek yıl katılan firma sayısının daha da artacağını umuyoruz" dedi.

Milas 2. Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nı ziyaret edenlerin sayısı geçen yılki fuara oranla 11 bin kişi arttı. Bu yıl fuara katılan firmaların, ziyaretçilerden gördükleri ilgiden ve yaptıkları alışveriş bağlantılarından memnun kaldıkları belirtilirken birçok firma şimdiden gelecek yılki fuar için organizatör firma Expolife Fuarcılık ile stant bağlantısı yaptılar.

Expolife Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Eroğan, bu yıl fuarın sunuculuğunu üstlenen ve arkadaşlarıyla unutulmaz bir konser sunan Behzat Uygur ile birlikte fuarın ardından MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret etti. Fuara gösterdikleri ilgi nedeniyle Milas halkına ve verdiği destek nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e teşekkür eden Serdar Erdoğan şöyle konuştu: "Geçen yıl ilk kez düzenlemiş olduğumuz 1. Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda 40 firma stant açmış ve fuarı 21 bin 300 kişi ziyaret etmişti. Bu yıl fuarımızın geçen yıl gördüğü ilgi nedeniyle bu yıl fuarın kapalı alanını daha da arttırdık. Fuarda 5 bin 500 metrekare kapalı alan ve 2 bin 300 metrekare çadır alanı olmak üzere toplam 7 bin 800 metrekarelik bir alana kuruldu. Fuarda 50 firma stant açarak toplam 210 markalı ürünün tanıtımını yaptılar. Fuarın süresini hem gün olarak bir gün arttırdık, hem de gün içinde açık kaldığı saat süresini uzattık. Fuarımızı bu yıl ziyaret edenlerin sayısı, geçen yıla göre yaklaşık 11 bin kişi arttı. Bu yıl ziyaretçi sayısı 32 bin 265 olarak belirlendi. Fuarda stant açanlar da, gördükleri ilgi ve yaptıkları alışveriş bağlantıları nedeniyle son derece memnunlar. Şimdiden birçoğu ile geçen yılın bağlantısını yaptık"

Fuara verdiği destek nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e teşekkür eden Expolife Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğan "MİTSO, bugüne kadar düzenlediğimiz bütün fuarlara çok aktif ve çok samimi bir şekilde hep destek verdi. Bu konuda Sayın MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e ve MİTSO üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Yine aynı şekilde fuarlarımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle Milas halkına da çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, fuarın açılış töreninin sunumunu üstlenen ve arkadaşlarıyla birlikte fuar alanında çok başarılı bir konser veren Behzat Uygur'a da teşekkür ederek gelecek yılki fuarlarda da kendilerini Milas'ta görmek istediğini söyledi

Bu haber toplam 543 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.