Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke: "Buraya geldiğimde bildiğimden daha fazlası olduğunu gördüm"

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke:  "Buraya geldiğimde bildiğimden daha fazlası olduğunu gördüm"
Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yöneticileri, Milas'a atanarak görevine başlayan Kaymakam Mustafa Ünver Böke'yi ziyaret ederek kutladılar ve görevinde başarılar dilediler. Kaymakam Böke, MİTSO Yöneticilerinin ziyaretlerinden...

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yöneticileri, Milas'a atanarak görevine başlayan Kaymakam Mustafa Ünver Böke'yi ziyaret ederek kutladılar ve görevinde başarılar dilediler. Kaymakam Böke, MİTSO Yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek " Buraya geldiğimde bildiğimden daha fazlası olduğunu gördüm. Milas gibi bir yerde yaşıyorsanız başarısız olma şansınız yok. İnşallah güzel işler olacak. Hep birlikte taşın altına elimizi koyarsak çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum" dedi.

MİTSO yöneticileri, Burdur'un Gölhisar ilçesi kaymakamlığından Milas kaymakamlığına atanarak görevine başlayan Mustafa Ünver Böke'yi ziyaret ederek kutladılar. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aykal, Kaymakam Böke'ye yeni görevinde başarılar dilediler.

“SANKİ MİLAS, BENİM YILLARDIR UZAK KALDIĞIM MEMLEKETİMDİ”

MİTSO Yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Mustafa Ünver Böke, meslekte 17'inci yılına Milas'ta girdiğini ve Milas'a ilk kez geldiğindeki duygularını anlattı. Kaymakam Böke "Hani günlerce memleketinizden uzak kalır da büyük bir özlemle döndüğünüzde duygulanırsınız ya, ben de Milas'a ilk geldiğimde uzun zaman sonra büyük bir özlemle memleketine dönmüş bir kişinin duygularını yaşadım. Sanki Milas, benim yıllardır uzak kaldığım memleketimdi. Böyle güzel bir hisle görevimize başladık. Milaslılardan da güzel bir elektrik aldık. Milaslılar bizi bağırlarına bastılar. İnşallah bundan sonra da böyle, güzel bir şekilde çalışmamıza devam ederiz" dedi. Milas hakkında daha önce bilgi sahibi olmadığını ve ilk kez geldiğini belirten Kaymakam Böke "Buraya geldiğimde düşündüğümden, bildiğimden daha fazlası olduğunu gördüm" diye konuştu. Kaymakam Böke "İnşallah güzel işler olacak. Aynı gemideyiz. Hepimiz taşın altına elimizi koyarsak güzel işler yaparız. Milas gibi bir yerde yaşıyorsanız başarısız olma şansınız yok. Ben güzel işler yapacağımıza inanıyorum" diye belirtti.

ÖZER, “ÜZERİMİZE NE DÜŞERSE YAPMAYA HAZIRIZ"

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas ekonomisi ve projeleri hakkında açıklamalarda bulunarak "Biz de Milas'ı marka yapmak için uğraşıyoruz. Hep birlikte, üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız" dedi ve MİTSO adına Kaymakam Böke'ye başarılar diledi. Reşit Özer, yürüttükleri çalışmalar hakkında da açıklamalar yaparak Milas zeytinyağına AB'den coğrafi işaret aldıklarını ve Türkiye'de AB coğrafi işareti almış ilk ve tek zeytinyağının Milas zeytinyağı olduğunu anlattı ve Kaymakam Böke'ye AB coğrafi işaretli Milas zeytinyağı armağan etti.

Bu haber toplam 482 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.