Milas Patileri Topluluğu’ndan Örnek Davranış

Milas Patileri Topluluğu’ndan Örnek Davranış
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Milas Patileri Topluluğu tarafından Bodrum ve Milas’ta bir...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Milas Patileri Topluluğu tarafından Bodrum ve Milas’ta bir sosyal sorumluluk etkinliği düzenledi.

Milas Patileri Topluluğu’ndan Örnek Davranış

Milas Gençlik Merkezi ve Bodrum Belediyesi ile birlikte önce sokakları temizleyen topluluk üyeleri, ardından sokak sokak gezerek sahipsiz hayvanları besledi. Milas Patileri Topluluğu tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Bodrum Antik Tiyatro, Pedesa Antik Kenti ve Bodrum Yel Değirmeni’nde yapılan temizlik çalışmalarının ardından, Bodrum ilçe merkezinde vatandaşlara ücretsiz mama dağıtarak sokak hayvanlarını besledi.

Milas Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Milas Patileri Topluluğu ayrıca, Bodrum Belediyesi tarafından tahsis edilen araç ve Veteriner Hekim ile birlikte kısırlaştırılmadığı tespit edilen sokak hayvanlarını Belediye bünyesindeki Turgut Reis Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ’ne götürdü.

Bodrum halkı, Milas Veteriner Fakültesi Öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Aksoy’un koordinatörlüğünde ve Dr. Öğr. Üyesi Şamil Sefergil’in destekleriyle gerçekleştirilen çalışmalardan memnun kaldıklarını ifade etti.

Bu haber toplam 621 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.