Milas TKİ Üniversiteye devredildi

Milas TKİ Üniversiteye devredildi
Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Türkiye Kömür İşletmeleri’ne ait arsa, binaları ile birlikte Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine devredildi.123...

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Türkiye Kömür İşletmeleri’ne ait arsa, binaları ile birlikte Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine devredildi.

123 dönüm arsa ve binaların devri tamamlandı

2014 yılından beri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine devri için uğraşılan arsa ve binalar, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Bakanlığı ve Başbakanlık onayı ile devredildi.  Fakülte-Yüksekokul-Enstitü-Araştırma Merkezi olarak değerlendirilecek. Devirle birlikte 123 dönüm arsa ve çok sayıda bina bulunuyor.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk  “Özelleştirme kapsamındaki  Milas Mutluca Mahallesi Gökdere mevkiindeki arsa ve binaların, üniversitemiz için önemli bir katkı sağlayacak. Muğla’mızın gelişimi için bu çok önemli. Üniversitemize daha önce Kalkınma Bakanlığı’ndan da önemli destek aldık.  Arsa ve binaların devrinde ilgisi ve destekleri için Başbakanımız  Binali Yıldırım ve Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal’a  teşekkür ederiz” dediler.

Bu haber toplam 822 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.