Milas’ı Başarıyla Temsil Ettiler

Milas’ı Başarıyla Temsil Ettiler
Milas’ı Türkiye Voleybol 1. Lig’inde başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Erkek Voleybol takımı emin adımlarla hedefe yürüyor.Hafta sonu gittiği...

Milas’ı Türkiye Voleybol 1. Lig’inde başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Erkek Voleybol takımı emin adımlarla hedefe yürüyor.

Hafta sonu gittiği İzmir deplasmanında başarılı oyun ile grup Lideri TFL Altekmaspor’u 3-1 gibi net skorla yenen Milas Belediyespor üçüncü sıradaki yerini korumayı başardı. Karşılaşmayı tribünlerde izleyen Kulüp Başkanı Muhammet Tokat maç sonrası sahaya inerek, sporcularını alınan bu galibiyet sonrasında tek tek kutlayarak tebrik etti.

Ligde hedefini iyi oyun ve Efeler Ligi Play Off maçları olarak belirten Milas Belediyespor 2019 yılının son maçında kendi evinde Afyon Belediyesi Yüntaşspor’u yenerek 2020 sezonuna moralli girdi.Yeni yıl sonrası çıktığı ilk maçta grup lideri TFL Altekma spor’u güzel oyunla 3-1 yenen Milas Belediyespor böylece Efeler ligi yolunda bir engeli daha aşmış oldu.

Milas Belediyespor, 28’er puana sahip Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor ve TFL Altekma Spor’un ardından 27 puanla grubunda üçüncü sırada yer alıyor.

Bu haber toplam 635 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.