Milas’ı temsil ettiler

Milas’ı temsil ettiler
Türkiye Voleybol Federasyonu’nca düzenlenen 18 Yaş altı Plaj Voleybolu 10-12 Ağustos tarihlerinde İzmir Urla’da yapıldı.Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcuların mücadele ettiği Plaj Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda...

Türkiye Voleybol Federasyonu’nca düzenlenen 18 Yaş altı Plaj Voleybolu 10-12 Ağustos tarihlerinde İzmir Urla’da yapıldı.

Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcuların mücadele ettiği Plaj Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi ve ilçemizi Milas Özge Spor Kulübünün 4 sporcusu temsil etti.

Antrenörlüğünü Kemal Evren Keskin’in yaptığı sporculardan Ecemsu Özdemir- Elif Sıla Özkan Türkiye Sekizinciliğini elde ederken diğer sporcular Karya Emre- Selene Baysal da şampiyonadan onbeşincilik ile ayrıldılar.

İzmir, Ankara, İstanbul, Samsun, Kayseri, Antalya ve Muğla’dan şampiyonaya katılan sporcuların yarıştığı İzmir Urla 18 yaş altı Plaj voleybolunda ilk kez yarışan Milaslı sporcuların şampiyonada disiplinli ve hırslı bir yarışma performansı çıkardıklarını vurgulayan Antrenör Kemal Evren Keskin turnuvaya ilk kez katıldıklarını belirterek turnuvada korkmadan başarıyla yarışan 4 sporcuyu da kutladığını,başarılarının ileriki yıllarda daha da artacağını ifade etti.

Özge Spor Kulübü olarak bundan sonra da bu tür yarışmalara katılacaklarını belirten antrenör Kemal Evren Keskin bu ilk turnuva sporcularım ve benim için iyi bir tecrübe oldu dedi.

Bu haber toplam 841 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.