Milaslı Gaziden Nezaket Ziyareti

Milaslı Gaziden Nezaket Ziyareti
Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik devam eden Zeytin Dalı operasyonunda yaralanan Milas’lı Gazi Mahmut Koçman Milas Belediyesi’ne gelerek Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Başkan Yardımcısı Zeynep...

Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik devam eden Zeytin Dalı operasyonunda yaralanan Milas’lı Gazi Mahmut Koçman Milas Belediyesi’ne gelerek Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Başkan Yardımcısı Zeynep Mat’ı makamlarında ziyaret etti.

Suriye Afrin bölgesinde , terör örgütlerine yönelik devam eden sınır ötesi operasyonda, 12 arkadaşının şehit düştüğü hain saldırıda yaralanan, önce Hatay Devlet Hastanesi’nde, ardından da askeri helikopter ile Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi altına alınan Milaslı Gazi Mahmut Koçman baba evine döner dönmez  Ankara Gülhane Tıp Akademisinde  ve Baba evinde kendisini ziyaret eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a babası Osman Koçman ile beraber iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Yaralanma olayını duyar duymaz ailesinin yanına koşan ve Ankara’da da kendisini ziyaret ederek yalnız bırakmayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Başkan Yardımcısı Zeynep Mat’ı ziyaret  ederek teşekkür etmek istediğini belirten Milas’lı Gazi Mahmut Koçman; Olayın gerçekleşmesinden bu güne kadar bizlere desteğini esirgemeyen ve yalnız bırakmayan Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Gazi Mahmut Koçman’a ziyaret için teşekkür eden ve geçmiş olsun dileklerini tekrarlayan Başkan Tokat ; "Canını bile esirgemeden vatan için çarpışan siz kahramanlara, bu vatan toprakları ve millet çok şey borçludur .Milletimizin hayır duaları daima sizlerledir. Sizin gibi kahramanlarımız sayesinde birlik ve beraberliğimiz asla zarar görmeyecek ve her zaman korunacaktır. Gösterdiğiniz bu kararlılık karşısında hiç kimse direnemez. Vatan için canını ortaya koyan, vatanın huzuru, güvenliği ve istikbali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan aziz şehitlerimizin ve siz gazilerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini de canı gönülden paylaşıyoruz" dedi.

Bu haber toplam 614 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.