Milaslı Güreşçi 3.Lük Kürsüsünde

Milaslı Güreşçi 3.Lük Kürsüsünde
Muğlada bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Ortaca-Dalyan yağlı pehlivan güreşleri büyük bir çekişmeye sahne oldu...Ortaca Belediyesi tarafından Dalyan Stadyumu’nda gerçekleştirilen, 13 kategoride 600 güreşçinin katıldığı...

Muğlada bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Ortaca-Dalyan yağlı pehlivan güreşleri büyük bir çekişmeye sahne oldu...

Ortaca Belediyesi tarafından Dalyan Stadyumu’nda gerçekleştirilen, 13 kategoride 600 güreşçinin katıldığı güreşlere seyirciler yoğun ilgi gösterdi.

Milas’ı temsilen güreşlere katılan Mehmet Karabaş, küçük orta boyunda şanssız bir şekilde kıspetinin yırtılması sonucu müsabakaya devam edemeyerek 3’lük kürsüsüne razı oldu.

Ortaca Dalyan Güreşleri hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet Karabaş; “Bugün yapılan Ortaca-Dalyan güreşlerinde kıspetimin yırtılması sonucunda maça devam edemedim. Ama yine de kürsünün 3’üncü basamağında kendime yer buldum. Benim için dua eden herkese, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, Ziyafet Pide sahibi Muzaffer Sabaz ve tüm aileme teşekkür ediyorum. Daha çok çalışarak önümüzdeki güreşlerde daha iyi dereceler almak için mücadele edeceğim” dedi.

Bu haber toplam 949 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.