Milaslı İşitme Engelli Ahmet, Türkiye 2’ncisi Oldu

Milaslı İşitme Engelli Ahmet, Türkiye 2’ncisi Oldu
Milaslı doğuştan işitme engelli Ahmet Türkmen(27) Türkiye ikicisi oldu. Kilis İlinde yapılan İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonasına katılan Ahmet...

Milaslı doğuştan işitme engelli Ahmet Türkmen(27) Türkiye ikicisi oldu. Kilis İlinde yapılan İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonasına katılan Ahmet Türkmen ve 100 kg sıkletinde Türkiye 2.’si oldu.  Ahmet Türkmen Muğla’ya gelerek Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyaret etti.

Milaslı Doğuştan işitme engelli olan Ahmet Türkmen 25 Ocak 2020 tarihinde Kilis İlinde düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Judo Müsabakasında ikinci oldu ve Gümüş Madalya aldı.

Milaslı İşitme Engelli Ahmet, Türkiye 2’ncisi Oldu

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu 2020 Faaliyet Programında yer alan ve Kilis İlinde yapılan İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonasına katılarak 100 kg sıkletinde 2. olan Ahmet Türkmen 10-21 Şubat 2020 tarihleri arasında Balıkesir Bigadiç Milli Takım Kampına davet edildi. 14-19 Nisan 2020 tarihlerinde Paris’te düzenlenecek olan Dünya İşitme Engelliler Judo Şampiyonasına katılmak için çok çalıştığını ve Milli Takım kampında daha özverili çalışacağını belirten Türkmen aynı zamanda derece yaparak ülkemize madalyayla dönmek istediğini belirtti.

Kendisini elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, sporcuya Milli Takım forması hediye ederek katılacağı müsabakalarda başarılarının devamını diledi.

Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.