MİLASLI KADIN GİRİŞİMCİLERDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

MİLASLI KADIN GİRİŞİMCİLERDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET
Milas Kadın Girişimciler Kooperatifi, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.Balcılar, Kısırlar, Hasanlar ve Demirciler Mahallerinde ikamet eden 8 kadın girişimci tarafından kurulan Milas Kadın Girişimciler Kooperatifi...

Milas Kadın Girişimciler Kooperatifi, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Balcılar, Kısırlar, Hasanlar ve Demirciler Mahallerinde ikamet eden 8 kadın girişimci tarafından kurulan Milas Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Fatma Korkmaz ve Kurucu Üyesi Bahar Gülden Ardal Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Ziyarette yeni kurulan ve kırsal mahallelerde fizibilite çalışmalarına başlayan Milas Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Süleyman Karatoprak da hazır bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette kurulan kooperatif ve faaliyetleri hakkında Başkan Tokat’a bilgilendirme yapan Milas Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Fatma Korkmaz, nazik kabulü için Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Kadın Girişimciler Kooperatifi Derneği Başkanı Fatma Korkmaz nezdinde tüm kooperatif üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 424 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.