Milaslı karateciler Avrupa’yı salladı

Milaslı karateciler Avrupa’yı salladı
Tavaslı Karate-Do Akademisi Spor Okulu sporcuları, 9. WSF Avrupa Şampiyonası ve Dünya Karate Turnuvası’nda üç ikincilik ve bir takım şampiyonluğuyla...

Tavaslı Karate-Do Akademisi Spor Okulu sporcuları, 9. WSF Avrupa Şampiyonası ve Dünya Karate Turnuvası’nda üç ikincilik ve bir takım şampiyonluğuyla Avrupa’yı dize getirdiler.

Çek Cumhuriyeti-Pardubice’dedüzenlenen 9. WSF Avrupa Şampiyonası ve Dünya Karate Turnuvası’na katılan Tavaslı Karate-Do Akademisi Spor Okulu sporcuları, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda madalyaları süpürdü. Üç ikincilik ve bir takım şampiyonluğuyla Avrupa’yı dize getiren sporcular, Türkiye’nin gururu oldu.

9. WSF Avrupa Şampiyonası ve Dünya Karate Turnuvası’nın önemli bir organizasyon olduğuna dikkat çeken Tavaslı Karate-Do Akademisi Spor Okulu sahibi ve Antrenörü Mehmet Tavaslı, “Çek Cumhuriyeti-Pardubice’de yapılan 9. WSF Avrupa Şampiyonası ve Dünya Karate Turnuvası’na Halilibrahim Tuzcu, Eylem Metin, Ecegül İğde,Yiğit Ali Türker, Adil Menteş ve Bedirhan Dinç ile katıldık. Sporcularımdan Eylem Metin takım kumite dalında Yazıcı Spor Kulübü adına yarıştı ve takım halinde şampiyon oldular. Ayrıca Bedirhan Dinç, ferdi kumitede 2., Hendek Spor Kulübü adına yarıştığı takım kumite dalında da 2 olmuştur. Asistanım, yeğenim Halil İbrahim Tuzcu ise 61 kg senior dalında 2. oldu. Derece yapan, yapmayan tüm sporcularımı canı yürekten kutluyorum. Bizlere inan ve her zaman destek olan Türk halkına, teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Bu haber toplam 867 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.