Milas’ta denetimler gerçekleştirildi

Milas’ta denetimler gerçekleştirildi
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün bildirimi ile 11 Ağustos'ta tüm yurtta Covid-19 denetimleri yapıldı. Milas Kaymakamlığının...

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün bildirimi ile 11 Ağustos'ta tüm yurtta Covid-19 denetimleri yapıldı. Milas Kaymakamlığının öncülüğünde yapılan denetimlerde meslek odalarının başkanları ve çalışanları da görev aldı.

Haber Merkezi

Coronavirüs vakalarının yeniden artış göstermesiyle İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün bildirimi ile 11 Ağustos'ta tüm yurtta Covid-19 denetimleri yapıldı. Milas Kaymakamlığının öncülüğünde yapılan denetimlerde meslek odalarının başkanları ve çalışanları da görev aldı. Reşit Özer, Celal Devrim ve Mustafa Sezgin de Covid-19 denetimlerine katılarak işyerlerini ziyaret ettiler ve uyarılarda bulundular.

Türkiye genelinde kamu kurum ve kuruluşlarının, meslek odalarının ve genel veya özel güvenlik kuruluşlarının katılımıyla tüm işyerlerinde Covid-19 önlemleri denetlendi. Denetimlere valiler, kaymakamlar, belediye başkanları ile meslek odalarının başkanları da katıldı.

"Sağlık için, hepimiz için" çağrısı ile işyerlerinde denetimler yapıldı. Denetimlerde, işyerlerinde uyarıcı ve bilgilendirici afişlerin ve dezenfektan madde veya kolonya olup olmadığına, işyeri çalışanlarının maske takıp takmadığına bakılarak uyarılarda bulunuldu.

T.C. İçişleri Bakanlığının 11 Ağustos'ta ülke genelinde Covid-19 salgınına karşı işyerlerinin denetlenmesi bildirimi gereğince Milas'ta Kaymakamlığının öncülüğünde ve eşgüdümünde oluşturulan denetim kurulları tarafından işyerlerinde Coronavirüs önlemleri denetlendi.

MİTSO Yönetim Kurulu Bakanı Reşit Özer, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Devrim ile Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezgin, işyerlerini ziyaret ederek işyerlerinde uyarıcı afişlerin, yeterli dezenfaktan olup olmadığını ve işyeri çalışanlarının maske takıp takmadıklarını denetlediler.

Oda başkanları Reşit Özer, Celal Devrim ve Mustafa Sezgin, Coronavirüs salgının tehlikesine dikkat çekerek önlemlere ve uyarılara uyulmasını istediler.

Bu haber toplam 400 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.