Milas'ta korkunç kaza

Milas'ta korkunç kaza
Muğla’nın Milas ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri ağır, 2 kişi yaralanırken; kontrolden çıkan TIR bir otomobili...

Muğla’nın Milas ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri ağır, 2 kişi yaralanırken; kontrolden çıkan TIR bir otomobili de hurdaya çevirdi.

Milas’ta Labranda Bulvarı, Milas Adliyesi önünde meydana gelen trafik kazasında, 33 yaşındaki Mustafa Karyağdı idaresindeki 09 LJ 994 plakalı TIR, 66 yaşındaki Mehmet Çandır idaresindeki 48 KN 192 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan maden yüklü TIR park halinde bulunan 48 LJ 593 plakalı otomobile de çarparak hurdaya çevirirken, istinat duvarına çarparak durabildi.

Meydana gelen kazanın ardından 48 KN 192 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet Çandır araçtan savrularak ağır yaralanırken; aynı araçta bulunan 68 yaşındaki Fatma Kadın Çandır da yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken; TIR sürücüsü Mustafa Karyağdı ise ifadesine başvurulmak üzere Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 1045 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.