Milas’ta Kütüphaneler Haftası kutlandı

Milas’ta Kütüphaneler Haftası kutlandı
Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Milas Belediyesi’ne ait Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek, Kütüphaneler Haftası’nı kutladı.29 Mart, 4 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası, kitap okunması...

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Milas Belediyesi’ne ait Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek, Kütüphaneler Haftası’nı kutladı.

29 Mart, 4 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası, kitap okunması noktasında farkındalık yaratmak ve vatandaşların kütüphaneleri yakından tanımalarını sağlayarak daha çok yararlanmalarını sağlamak amacıyla her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Milas Belediyesi’ne bağlı Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek Kütüphaneler Haftası’nı kutladı. Burada eğitim alan ve ders çalışan çocuklara satranç takımı ve çeşitli kitaplar hediye eden İlter, kitap okumanın önemli bir bilgi edinme aracı olduğunu vurguladı.

“KİTAP OKUMAK ÖNEMLİ BİR FARKINDALIK OLDU”

Konu ile ilgili konuşan Cüneyt İlter, “Kitap okumak, bilgi edinme anlamında hala en önemli ve kalıcı yöntemlerden bir tanesi. Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesi’nde de kitap envanterimiz oldukça geniş. Pandemiden ötürü kütüphaneye gelenlerin sayıları azaldı. Buna rağmen okurlarımız okumayı bırakmadılar. Kütüphaneye gelerek kitap alıp evlerinde okudular. Bu anlamda Kütüphaneler Haftası’nın önemli bir farkındalık yaratacağına inanıyor ve bu önemli haftayı kutluyorum.” dedi.

Bu haber toplam 283 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.